APPLICATIES DIE HET VERSCHIL MAKEN

Alleen software en applicaties die met gebruikersgemak als uitgangspunt zijn ontwikkeld hebben kans van slagen. Je vindt talloze goedbedoelde applicaties die uiteindelijk nooit zijn geslaagd. Puur omdat het idee niet goed is doordacht, omdat de opdracht niet goed is begrepen of omdat er veel te veel vanuit de techniek is geredeneerd. Techniek is altijd ondergeschikt aan de business. Alles wat je bedenkt kun je ontwikkelen. De vraag is natuurlijk wat het budget is en wanneer de applicatie gelanceerd moet worden. Te vaak worden er concessies gedaan. Door een beperkt budget of door een veel te strakke deadline. De deadline is in die gevallen belangrijker dan de functionaliteit. Dat mag natuurlijk nooit het geval zijn. Bij Nexacom doen wij daarom niet aan concessies. Nooit!

SNEL EN BINNEN BUDGET EEN BRILJANTE APPLICATIE

Nexacom heeft een ontwikkelmethode gemaakt om zeer snel briljante software te ontwikkelen. En tegen enorm lage kosten. Dit ontwikkel framework stelt ons in staat om heel simpel jouw ideeën inzichtelijk te maken. Op deze manier zie jij ook direct of wij jouw opdracht goed hebben begrepen. Door onze innovatieve manier van werken kunnen wij in een kwestie van dagen een ontwikkelconcept maken. Vervolgens maken wij jouw applicatie af aan de hand van jouw feedback. Met ons klantpanel zorgen we er bovendien voor dat wij de puntjes op de i zetten. Je ziet direct dat deze manier van werken goedkoop en snel is. En nog belangrijker: dat jouw briljante idee wordt vertaald in een geniale applicatie. Een applicatie waarmee je uiteindelijk de markt kunt veroveren!

Wees snel want onze ontwikkelaars krijgen er steeds nieuwe projecten bij!

WAT MAAKT NEXACOM ZO BIJZONDER?

 Jouw ideeën zijn altijd leidend en wij zorgen voor de perfecte doorvertaling naar een geniaal concept. Jij ziet direct of wij jouw ideeën hebben begrepen. Zo niet, dan gaan wij graag terug naar de tekentafel totdat het 100% overeenkomt met jouw business ideeën. En dit doen wij zo vaak als het moet.

Door onze bijzondere manier van aanpak kunnen wij onderscheidende applicaties ontwikkelen voor slechts een fractie van de normale prijs. Op deze manier zijn kosten nooit een excuus om concessies te doen op gebruikersgemak.

Wij hebben een innovatief ontwikkel framework ontwikkeld waarmee wij in extreem korte tijd een prachtige applicatie kunnen ontwikkelen. Op deze manier is tijd nooit meer leidend bij de ontwikkeling. Nooit meer concessies op het gebied van functionaliteit om de deadline te halen!

 

 

Profiteer direct van onze innovatieve manier van werken. Neem contact met ons op!

JOUW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 • Briljante doorvertaling

  Een briljante doorvertaling van jouw geniale business idee

 • Business leidend

  Applicatie ontwikkeling waarbij de business leidend is

 • Geen concessies

  Geen concessies op het gebied van gebruikersfunctionaliteit

 • Voordelig

  Voordelige ontwikkeling door onze innovatieve manier van werken

 • Binnen de deadline

  Altijd binnen de deadlines door ons speciaal ontwikkelde framework

 • Meesterlijke applicatie

  Een meesterlijk applicatie binnen budget en ruim op tijd

Innoveer en loop voorop met de juiste softwarepartner.

Als Digital Business Partner helpen wij je graag bij het creëren van kansen, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft. Wij helpen bedrijven om voorop te blijven lopen doormiddel van onze innovatieve software oplossingen.

Wees snel want onze ontwikkelaars krijgen er steeds nieuwe projecten bij!

SAMENWERKINGEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN


Dankzij onze expertise op het gebied van digitale oplossingen kan uw bedrijf de workflow stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Ongeacht het bedrijf, Nexacom heeft u gedekt met brancheconforme oplossingen, aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wij hebben ons CRM-systeem uitbesteedt aan Nexacom. Wij zijn hier zeer tevreden over, de communicatie verliep duidelijk transparant, hier zijn wij erg tevreden over. Het nieuwe systeem is makkelijk in gebruik en presteert boven verwachtingen.

John Elbers
Laboral Uitzendbureau

Wij wilden al een lange tijd een applicatie laten ontwikkelen. Het lukte ons niet om de juiste partij hiervoor te vinden tot dat wij bij Nexacom terecht zijn gekomen. We kregen meteen het gevoel dat we begrepen werden. We zijn erg te spreken over het gehele traject, de duidelijkheid en de fijne communicatie. En boven al het uiteindelijke resultaat!

Ali Ouahssain
Temflex
Waarom wij

6 REDENEN OM PARTNER TE WORDEN VAN NEXACOM

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Betrokken

  Persoonlijk en direct contact binnen een informele cultuur, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaren

  Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij een ruime ervaring in een breed spectrum van technologieën, industrieën en toepassingstypen.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Duidelijke taal

  Onze medewerkers gebruiken geen lastige IT begrippen die u waarschijnlijk niet bekend voorkomen. Wij leggen u alles duidelijk uit zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  In uw voordeel

  We ontwerpen, evalueren en gebruiken technologische oplossingen op basis van een grondig begrip van het zakelijke voordeel voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Compleet

  We behandelen alle aspecten van uw IT-infrastructuur, dat betekend dat wij u enige aanspreekpunt bent zo kunt u zich focussen op het uitvoeren van uw bedrijfsactiviteiten!

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Tevredenheidsgarantie

  No-nonsense en doelgericht. We werken met hart en ziel aan het beste resultaat.

INTERESSE GEWEKT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact op met ons of vul onderstaand formulier in. Binnenkort neemt een vertegenwoordiger contact met u op.


 • Afgestemd op uw eisen en behoeften

  Wij maken een offerte op afgestemd op uw eisen en behoeften.

 • Bespreken

  Voordat wij daadwerkelijk beginnen aan uw project, nemen wij uitgebreid de tijd om alles samen met u te bespreken.

 • Ready.. Set.. GO!

  Nadat wij alles uitgebreid met u hebben besproken beginnen wij het met het realiseren van uw project!